Jozette

 

 

Jozette
Jozette Weijkamp

 

Hallo,

Mijn naam is Jozette Weijkamp. Ik ben 49 jaar en woon in Ulft.

Toen ik 15 jaar oud was heb ik mijn grote liefde, Mark, ontmoet. We zijn nog steeds samen. Dit wil niet zeggen dat het altijd even gemakkelijk ging. Wij hebben onze groeiprocessen gehad en pijnstukken overwonnen. En na iedere groeispurt keken we elkaar aan en zeiden we: Hebben we het nog steeds leuk samen en gaan we weer verder? Tot nu toe is het antwoord nog steeds “Ja”.

Het is zelfs zo dat we na ieder proces weer sterker uit de strijd kwamen en de liefdesenergie mooier ging stromen.

Wij halen samen veel energie uit het beleven van Tantra op een zuivere manier.

Ik geloof dat we mensen op ons pad krijgen voor korte tijd, soms voor langere tijd en ook mensen waar we een leven lang mee verbonden blijven. Liefdevol naar iedere relatie kijken, liefdevol samen verder groeien waar er voldoende liefde is en liefdevol loslaten daar waar nodig.

Ik geloof dat dit de bedoeling van elke relatie is.

In 2004 ben ik begonnen met mijn praktijk “Shamballa” in Ulft, nadat ik de opleiding tot Klassiek Homeopaat had afgerond. In de jaren daarna heb ik me ontwikkeld in het coachen van mensen, daarvoor ook de opleiding tot coach bij Healing Arts gevolgd.

Inmiddels heb ik veel ervaring met het begeleiden bij verschillende klachten.

Zie hiervoor ook mijn website>> https://liefdesenergie.com/

Een onderdeel van deze praktijk is “Relatietherapie-Achterhoek”.

Uit de praktijk heb ik geleerd dat een voorwaarde voor genezing het stromen van de levensenergie is. Deze energie stroomt op zijn best, wanneer iemand lekker in zijn/haar vel zit. Zeer belangrijk daarbij is hoe de relatie met de partner is. Indien er een stagnatie in de liefdesenergie met de partner is dan stagneert ook de eigen levensenergie. Dit is een reden geweest dat ik me voor een groot deel ben gaan toeleggen op relatietherapie.

Wanneer we gelukkig willen zijn en blijven dan is het belangrijk om naar ons zelf en onze relatie te blijven kijken met een open mind, zonder oordeel. Echter soms zijn er obstakels die pijnlijk zijn en moeilijk objectief bekeken kunnen worden. Daarbij kan ik een ondersteunende rol bieden. Soms spelen seksuele blokkades een belemmerende rol binnen een relatie.

Zonder oordeel, alles mag er zijn, kijk ik mee naar de relatie. Als een spiegel fungeer ik vervolgens voor beide partners.

Mensen lopen vaak lang met pijnstukken en oordelen, ook naar zichzelf, terwijl deze pijn relatief gemakkelijk omgezet kan worden.

Mijn droom is een wereld, waarin de liefde vrij kan stromen en er geen obstakels zijn. Vanuit mijn praktijk kan ik een kleine bijdrage aan deze droom geven.

Warme groet,

Jozette