Liefdevol loslaten

Liefdevol loslaten

Er zijn mensen die korte tijd in ons leven zijn

Er zijn mensen waarmee we iets langer oplopen

Er zijn mensen waar we ons een leven lang mee verbinden

 

Wanneer het werkelijk tijd wordt om elkaar weer los te laten dan kan dat een pijnlijk proces zijn.  Het is van groot belang voor de toekomst om op een goede manier door deze periode heen te komen. Wanneer er kinderen bij betrokken zijn is het extra belangrijk om het loslaten van de partner op een liefdevolle manier te doen.

Is de relatie voorbij en willen jullie deze periode op een goede manier afsluiten dan kan ik jullie ondersteunen in dit proces. Ik kijk objectief mee naar het loslatingsproces  en ondersteun daar waar nodig. Deze therapie kan ook los van de (ex)partner gedaan worden.

Hoe gaat deze begeleiding van mij?

Er kan telefonisch of per mail contact met mij worden opgenomen om vragen te stellen of een afspraak te maken.

De eerste afspraak is een kennismaking.

Voorwaarde voor deze begeleiding is dat het voor iedereen goed voelt, daarom kost deze kennismaking ook maar 25 euro (incl. btw). Deze eerste afspraak kan bij mij zijn of bij jou/jullie thuis. Aan het eind van deze kennismaking bespreken we of we samen verder gaan.

De vervolgafspraken kosten ook maar 44 euro per keer (incl. btw).

Volgens mij hoeft deze begeleiding niet duur te zijn en is het op deze manier toegankelijk voor iedereen.

Er wordt niets opgenomen of genoteerd. Ik voel objectief met jou/jullie mee. Samen kijken we naar de blokkades en pijnstukken vanuit verschillende visies, zodat er meer begrip komt waar pijnstukken vandaan komen en tevens meer begrip voor de standpunten van de ander.

Graag ondersteun ik jou/jullie in dit proces.

Ik wens voor jou dat je na deze periode trots kunt zijn op wie JIJ bent en krachtig genoeg om een mooie, nieuwe toekomst tegemoet te zien.

Je bent welkom,

Jozette