Referenties

Lieve Jozette,

Wat fijn te lezen dat jij je in gaat zetten om relatie therapeut te zijn.

Had je al veel eerder kunnen doen; ik spreek uit ervaring.

Ik ben je erg dankbaar voor de goede en verhelderende gesprekken die wij gehad hebben en die hun uitwerking zeker niet hebben gemist.

Ik kon altijd bij je terecht en je wijze raad heeft mij goed gedaan.

Het hebben van een relatie is voor mij niet makkelijk en de hobbels die daar waren hebben wij kunnen oplossen, dankzij je raad en daad.   Jij hebt mij de ogen geopend, wat zeer verhelderend was.

Ik weet dat iedereen, ook los van ons, uiteindelijk zijn/haar keuzes moet maken hierin maar dan nog is het een zegen om iemand als jou te kennen die altijd met veel menselijk gevoel en wijsheid – je bij staat in die moeilijke weg. Wat mooi als je uiteindelijk in en met je relatie verder kunt.

Een relatie, zo weet ik inmiddels heel goed-  is heel fijn als het goed gaat en je elkaar kunt vinden in gesprekken en ik hoopte daarmee op de goede weg te zijn.

Soms lukt het  mensen niet om er alleen uit te komen en is er iemand zoals jij nodig die  hen de ogen opent.

Geweldig hoe jij mij/ons hebt geholpen en dat je deze weg in mag gaan,  zal voor veel mensen een zegen zijn.

Dankjewel voor alles!!

Lieve groet..

Marijke


Jozette is in staat voor mij onbewuste aspecten, waar aandacht naar uit mag gaan, bespreekbaar te maken. Door haar open en accepterende houding word ik uitgenodigd licht te brengen naar die delen van mijzelf waar het nodig is. Een confronterend maar verkwikkende manier van begeleiden!

Liefs,

Koen


Al jaren ben ik ziek: cvs wat later Lyme bleek te zijn. Ik zelf denk weinig aan Lyme, zie het als een spirituele weg.

Begin 2013 ben ik in de hel wakker geworden: “het is niet waar, ik leef nog”. Ik had doodsangsten, emotioneel lijden, verdriet, folteringen in mijn lichaam, fysieke pijn….Er bestaan geen woorden om dit te beschrijven, het lijkt niet van deze wereld. Niemand schijnt dit te kennen, ik heb er nog nooit over gehoord of over gelezen. Ik ben 67 jaar, heb mijn deel van vreugde en verdriet gehad, maar wat ik tot vandaag meemaak is met niets te vergelijken.

Enkele jaren geleden kwam ik in contact met Jozette en dat is zo gebleven tot vandaag.

Waarom het contact blijft is dit: Jozette luistert en oordeelt niet. Ik kan online altijd bij haar terecht en het lijkt me niet gemakkelijk om mijn “compagnon de route” te zijn.

Ze is mijn godsgeschenk, ik heb altijd het gevoel dat ik gesteund word.

Als ik mijn zegeningen tel, dan tel ik haar tweemaal.

Chris


Lieve Jozette,

Ik voel me weer rustiger.. Pijn, angst zakt weg. Verdriet is er nog wel. Ik ga niet aan de medicatie maar kan het zelf.. Ik heb het gevoel dat er een ommekeer is terug bij mijzelf…

Liefs, Anneke


Ik wil je laten weten dat ik heerlijk geslapen heb na de sessie van gisteren. Het eerste deel veel gedroomd/verwerkt. Na half één in een diepe slaap geweest. Ik voel me uitgerust.

Dankjewel! Fijne dag en knuffel van mij, Sonja


Lieve Jozette,

Bedankt dat je er voor me was. Je bent echt een engel!

Dikke knuffel, Djurre


Lieve Jozete,

Ik wil je graag bedanken voor je hulp en ondanks dat het al een tijdje geleden is… alsnog bij deze, niet vergeten. Ik denk vaak terug aan wat je voor me hebt gedaan en wil graag dat je weet dat ik er enorme kracht uit heb kunnen putten.

XXX


Dankjewel, lieve Jozette,

Je bent geweldig…. Even zo nodig.

Namasté


Ik wil je bedanken voor alle steun van afgelopen jaar.

F.