Relatietherapie

De basis van een relatie is liefde

Wanneer de liefde stroomt dan kunnen we alles aan

Liefde geeft energie

Liefde werkt genezend

Soms ontstaat er echter binnen een relatie, welke relatie dan ook, een pijn. De liefde wordt niet meer gevoeld, omdat de pijn in de weg staat. Dit kan bijvoorbeeld komen door oude, nog niet opgeloste, trauma’s. Of er is iets gebeurd binnen de relatie dat ervoor zorgt dat er emoties ontstaan zoals boosheid en jaloezie. Deze emoties kunnen de relatie over gaan nemen. Dan is het tijd om aan het werk te gaan binnen jezelf en de relatie.

Naar jezelf kijken en deze blokkades oplossen kan ervoor zorgen dat de relatie beter wordt dan ooit. Onder de pijn zit altijd nog de liefde voor die ander.

 Samen door een crisis heen gaan geeft later extra veel liefde en energie!

 Door mee te kijken naar jullie relatie kan ik hierin ondersteuning bieden.

Door mee te voelen, zonder oordeel, in de relatie en de persoonlijke blokkades.

Hoe ga ik te werk?

Er kan telefonisch of per mail contact met mij worden opgenomen om vragen te stellen of een afspraak te maken. Een eerste afspraak is altijd met beide partners.

De eerste afspraak is een kennismaking.

Voorwaarde voor mijn therapie is dat het voor iedereen goed voelt, daarom kost deze kennismaking ook maar 25 euro. Deze eerste afspraak kan bij mij zijn of bij jou/jullie thuis. Aan het eind van deze kennismaking bespreken we of we samen verder gaan.

 De vervolgafspraken kosten ook maar 44 euro per keer (incl. BTW).

Volgens mij hoeft relatietherapie niet duur te zijn en is het op deze manier toegankelijk voor iedereen.

Er wordt niets opgenomen of genoteerd. Ik voel objectief met jullie mee en laat jullie naar de blokkades en pijnstukken kijken vanuit verschillende visies, zodat er meer begrip kan komen voor de standpunten van de ander.

Ook seksualiteit komt ter sprake. Is dit belangrijk binnen de relatie en hoe stroomt de seksuele energie? Dit kan door beide partners anders ervaren worden. Het is mooi, wanneer binnen een relatie niet alleen de liefdesenergie maar ook de seksuele energie vrij kan stromen.

 Jullie zijn welkom,

Jozette